סדנת בישול בריא | קורס אוכל בריא | טבעי | טבעוני | צמחוני | טעים | מתכונים
| מזון אמיתי, תזונה נכונה | 18/04/2022
סדנת בישול בריא, טבעי וטבעוני בבית הבריאות
קורס אוכל בריא, מזון צמחוני וטעים
סדנת בישול בלעדית לאורחי בית הבריאות
קורס בישול של אוכל בריא וטבעוני המתמקד בשיטות בישול, התססה, הנבטה, הכנת מיצים וארוחות מזינות ומאוזנות מעניק ערך מוסף רב ומשמעותי לאנשים המעוניינים לרדת ולשמור על משקל בריא לאורך זמן, לשמור סוכר מאוזן ולקדם ריפוי של מחלות כרוניות. כחלק מסדנאות הבריאות בבית הבריאות לבישול טבעי, טבעוני ובריא, אנו מלמדים בין היתר את הנושאים הבאים:
נגישות למטבח ושימוש במרכיבים מהצומח, עתירי ערכים תזונתיים, ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון. בישול טבעוני בריא מקדם שימוש בחומרי גלם טבעיים כגון פירות, ירקות, דגנים מלאים, קטניות, אגוזים וזרעים בריאים, המועילים לבריאות הכללית.
ירידה מהנה וקלה במשקל באמצעות בניית הרכב של ארוחות מאוזנות, עתירות סיבים וערכים תזונתיים, משביעות ומספקות מכל הבחינות. אנו מלמדים כיצד לבנות זאת בדרכים שונות ויצריתוית.
שמירה על סוכר מאוזן לאורך זמן באמצעות הרכב ארוחות המעניק איזון בין אבות המזון והנאה מצריכת שפע של פחמימות בריאות המאפשרות לשמור על האיזון של הסוכר לאורך זמן ולהמנע ממחלות הקשורות לעליות חדות ובלתי רצויות.
ריפוי מחלות כרוניות הקשורות לתזונה לא בריאה באמצעות רכיבי תזונה שאנו מלמדים לעשות בהם שימוש ובכך למנוע ולהקטין את הסיכון למחלות כמו סרטן, מחלות אוטוטימוניות, מחלות לב וכלי דם ועוד..
טכניקות להנבטה המאפשרת לשפר את הערך התזונתי ואת אופי העיכול של כל דגן וקטנייה שאנו אוכלים.
טכניקות התססה של המזון מאפשרות להכפיל ולשלש את הערך התזונתי של כל אגוז, דגן, קטנייה וירק שאנו אוכלים ולהוסיף גם חיידקים מועילים לבריאות, כל זאת ללא שימוש במלח בכלל.
הכנת מיצים ושייקים שונים המאפשרים לתמוך ברמת אנרגיה מאוזנת וספיגה מירבית של מרכיבי תזונה הכרחיים ורצויים ממקורות מזון שונים.
תכנון הארוחות מבוקר עד ערב כך שיכילו את כל מה שאתם צריכים, ללא צפי למחסורים תזונתיים והיחלשות מיותרת. הבטיחו לעצמכם תזונה מאוזנת, בריאה וטבעית, בעדיפות לצמחית וטבעונית כפי שאנו מלמדים ומציעים, באופן מעשי ובאמצעות כלים זמינים ועם כל ההמלצות לציוד וניהול של אורח חיים בריא ותזונה ברת קיימא לאורך שנים.
תהנו מקורס אוכל בריא המוגש לכם במגוון של טעמים וצבעים
סדנת הנבטה והנבטות
איך מנביטים זרעים, קטניות, דגנים, סוגי שעועית ועדשים
סדנת דוסות וטורטיות מכוסמת ועדשים
איך מכינים דוסות וטורטיות מדגנים וקטניות
סדנת התססה של דגנים וקטניות להכנת דוסות פרוביוטיות
איך מתסיסים כוסמת, עדשים, אורז, דגנים וקטניות פרוביוטיים
התססת ירקות פרוביוטיים | כרוב כבוש, מותסס ופרוביוטי
ללא מלח
התססת אגוזים פרוביוטיים וגבינות אגוזים פרוביוטיות
ממרח ומטבל טבעי מאגוזים מותססים
בישול בריא באידוי
איך מאדים מזון, ירקות, פירות, דגנים וקטניות
סלט מתוק באידוי
איך מכינים סלט מתוק חם
סיר לחץ אינסטנט פוט
בישול בלחץ והכנת רוטב עגבניות
קציצות עדשים שחורות
הכנת התבלינים
קציצות עדשים שחורות
טחינת התערובת במעבד מזון
יצירת הקציצות וטיגון
הוצאת הקציצות
רוטב עגבניות
טחינה עם בלנדר מוט
סלט מאודה
חם ומתאים לחורף
סיר לחץ אינסטנט פוט
בישול בלחץ והכנת רוטב עגבניות
ממרחים ממרכיבים שומניים בריאים
איך מכינים ממרחים עתירי שומן בריא
פופקורן מאמרנט
איך מכינים פופקורן בריא וטעים?
ייבוש ואפיית מזון
איך מייבשים מזון באופן בריא במייבש מזון ובתנור ביתי
גרנולה מתמרים, פצפוצי אמרנט וכוסמת מונבטת
איך להכין גרנולה ביתית בריאה ומומלצת
חלב צמחי בריא וביתי
חלב שיבולת שועל
פנקייק טבעוני בריא וללא שמן
פנקייק כוסמת
ממרח מתוק משעועית ותמרים
איך מכינים ממרח אנקו יפני
לפרטים על סדנאות בית הבריאות הירשמו כאן:
הרצאה של אלירן על חיידקים, פרוביוטיקה והתססה
מתי, איך וכמה מומלץ לאכול? הרצאה מכנס של מאות משתתפים
אלירן מתראיין על חופש ובריאות אמיתיים ומעשיים
אלירן מתראיין על הדרכים לאושר ובריאות בעולם המודרני
הרצאה על הדרכים להיות גם מאושרים וגם בריאים
אלירן מתראיין על ריפוי וביטוי במציאות משתנה
אלירן מתראיין על יצירת שפע של אהבה ובריאות
אחת ולתמיד: אלירן מתראיין על התזונה הבריאה ביותר לבני האדם
אלירן מתראיין על התחברות וריפוי דרך הטבע
אלירן מתראיין על ריפוי באמצעות התודעה
אלירן מתראיין על מיניות, עונג, אורגזמה ובריאות
אלירן מסביר על יתרונותיו וסכנותיו של צום מים
הרצאה על הקשר בין כנות, אותנטיות ובריאות
הרצאה מהפכנית על הסיבה והדרך לחיות חיים בריאים
תגיות: בישול בריא, טבעונות, מתכונים, צמחונות, תפריטים
קטגוריות : מזון אמיתי תזונה נכונה