כישור | כישורית | גן-ירק אורגני קיצי | קיבוץ | משק | 2014-2015
| חקלאות מקיימת | 21/12/2014
שטח פתוח
בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים.
תוצרת
בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים.
אנשים וקהילה
בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים.
חממות
בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים.
מנבטה לגידול נבטים
בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים.