כישור | כישורית | גן-ירק אורגני חורפי | קיבוץ | משק | 2014-2015

| | 20/03/2014

שטח פתוח

בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים.


תוצרת

בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים.


אנשים וקהילה

בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים.


תצלומי אוויר

בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים.


תצלומי אוויר

בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים.


חממות

בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים.


מנבטה לגידול נבטים

בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים.