מתי, איך, כמה ומה לאכול [הרצאה מצולמת]
| רפואת העתיד | 29/08/2018

תגיות: אגוזים, אוכלים בריא, אורגני, גרעינים, ירקות טריים, ירקות מבושלים, כמה לאכול, כרמיאל, מדושן, מה לאכול, מרוסס, מתי לאכול, שמן זית, שמן קוקוס
קטגוריות : רפואת העתיד
| רפואת העתיד | 29/08/2018
מתי, איך, כמה ומה לאכול – כל מה ששכחו ללמד אותנו ולא ידענו לשאול
מהי תזונה מזינה ומזון מזין? מהו מזון מלא, מגוון ומועשר מטבעו? מה עדיף לאכול, ירקות טריים או מבושלים?
מה עדיף לאכול, פירות טריים או דגנים מלאים, ירקות או קטניות?
מהם מקורות השומן המומלצים, אגוזים, גרעינים או שמן קוקוס וזית? האם עדיף לאכול סלט עם אבוקדו או בנפרד?
מתי מזון מרוסס ומדושן עדיף על מזון אורגני? האם מומלץ לצרוך מלח? מה לגבי ריח? האם מומלץ לצרוך לחם אגוזים?
הם נבטוטים מומלצים למאכל? האם מזונות מותססים מומלצים למאכל? האם תזונה לבריאים ומבריאים היא דומה?
האם צומות לסירוגין מומלצים? מהי הארוחה המזינה מכולן? האם אנו בולעים או טועמים את המזון?
מהן השעות שבהן מומלץ לאכול? מהי הכמות היומית המומלצת לצריכה מכל סוג של מזון? האם מומלץ לאכול בעמידה או בישיבה?
האם תנועה יכולה להחליף ארוחה אחת ביום? האם אכילה בהקשבה עדיפה על מזונות-על?
תודה לבן יקיר ומארגני הכנס של אוכלים בריא – הפורטל הגדול בישראל לתזונה – מומלץ להכיר.
הרצאה מצולמת של 45 דקות מהיכל התרבות בכרמיאל בכנס אוכלים בריא ה-1 בצפון [10/08/18].
תגיות: אגוזים, אוכלים בריא, אורגני, גרעינים, ירקות טריים, ירקות מבושלים, כמה לאכול, כרמיאל, מדושן, מה לאכול, מרוסס, מתי לאכול, שמן זית, שמן קוקוס
קטגוריות : רפואת העתיד