כישורית (חורף – 2014)

| | 20/03/2014

שטח פתוח

בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים. לפרטים אודות תכנית המתנדבים והמגורים, לחצ\י כאן


תוצרת

בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים. לפרטים אודות תכנית המתנדבים והמגורים, לחצ\י כאן


אנשים וקהילה

בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים. לפרטים אודות תכנית המתנדבים והמגורים, לחצ\י כאן


תצלומי אוויר

בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים. לפרטים אודות תכנית המתנדבים והמגורים, לחצ\י כאן


תצלומי אוויר

בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים. לפרטים אודות תכנית המתנדבים והמגורים, לחצ\י כאן


חממות

בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים. לפרטים אודות תכנית המתנדבים והמגורים, לחצ\י כאן


מנבטה לגידול נבטים

בשיתוף הקהילה (אנשים בעלי צרכים מיוחדים) המקומית התחלנו לטפח עשרות דונמים של ירקות ופרחים, נבטים ומשתלה לזנים מסורתיים של עצי-פרי, בוסתנים של תאנים, גפן, תותי-עץ ורימונים, ללא שימוש בחומרי ההדברה המותרים לשימוש בחקלאות האורגנית ועם הרבה תשומת לב לאיכות התזונתית, איכות הטעם וההנאה המירביים.. מרבית הגידולים מיועדים בעדיפות ראשונה לחדר האוכל של הקיבוץ שבו אוכלים בממוצע כ-200 חברים בקהילה, אנשי צוות ואורחים. לפרטים אודות תכנית המתנדבים והמגורים, לחצ\י כאן