כל אדם שנולד ראוי למזון התומך ומעצים את אישיותו, שמחתו וייחודיותו בעולם.
מטרתנו לעודד תזונה בריאה ולשתף בידע, בכלים ובניסיון להגשמה של מטרה זו אצל כל חקלאי, משרדי החקלאות, הבריאות והחינוך.
מטרתנו לטפח ולעודד גידול של מזון ‘אמיתי’ כחלק מתזונה בריאה ונכונה, לא מוצר תעשייתי, לא כסף על ‘העצים’, לא עושר על חשבון האושר של בעלי-חיים, הנאנסים, מנוצלים והמספקים את תאוות הבצע הבלתי נשלטת, המשקפת את חולשתו, לא את עליונותו של המין האנושי.
תזונה בריאה עם חזון למזון אמיתי
מזון אמיתי הינו בעל תכונות מזינות, תומכות ברפואה, מעודדות תפקודי מוח תקינים, פעימה דייקנית של הלב, יצירת אנזימי הכבד וסינון מיטבי של הכליות. מזון אמיתי משנה את תפיסת המציאות, את מצב התודעה ואת המצב הרגשי של האדם, מזון שכזה בכוחו לשנות, מחולי לבריאות, מכבדות לקלילות, מתקיעות לזרימה, מעצבות לשמחה, מזון שכזה הגדל על אדמה שכזאת ומצבי התודעה החיוביים אשר מתעצמים ומתגלים באמצעותו, עשוי לחולל את המהפך בתודעה האישית והקולקטיבית ליצירתו של עולם אשר ראוי להיוולד בו לבין עולם שראוי לשכוח ממנו.
עולם שלם שבו חיים אנשים ובעלי–חיים זועק, מתחנן ומבקש בלחישה, הצילו אותי. החזירו אותי לימים שבהם האוויר היה ראוי לנשימה, לימים שבהם המים היו זורמים בנהר וראויים לשתייה, תנו לי רק עוד פרי אחד שעוד נותר בו הטעם אשר מעיד על איכות ולא כתוספת המעידה על קלקול.
עולם מופלא שכזה הינו מתנת החיים שכולנו קיבלנו ביום שבו נולדנו, העולם אינו זה שמקולקל, אלא האדם אשר מקלקל ומחריבו בידיו וברגליו.
“מזון אמיתי וטרי אינו ניתן לתמחור, מזון אמיתי וטרי איננו ‘אסתטי‘ לעין המנוונת,
אני מזיע ולא מהחום מהמחשבה שרק בודדים שעדיין חיים זכו וזוכים לטעום ולהתקיים ממנו,
בזמן שרבים נשלטים וממלאים את הבטן והלב, ללא התרגשות וסיפוק מהאוכל שמוגש להם.ביום שבו המזון הפך למוצר בלעדי, הטעם וההתרגשות נשטפו ממנו.
ביום שבו האדם הפך ללקוח מתמיד, גם הטעם לחיים החל להשתנות..”