מזון אמיתי

כל אדם שנולד ראוי למזון התומך ומעצים את אישיותו, שמחתו וייחודיותו בעולם.

מטרתנו לשתף בידע, בכלים ובניסיון להגשמה של מטרה זו אצל כל חקלאי, משרדי החקלאות, הבריאות והחינוך.

מטרתנו לטפח ולעודד גידול של מזון 'אמיתי', לא מוצר תעשייתי, לא כסף על 'העצים',

לא עושר על חשבון האושר של בעלי-חיים, הנאנסים, מנוצלים והמספקים את תאוות הבצע הבלתי נשלטת, המשקפת את חולשתו, 

לא את עליונותו של המין האנושי.

חזון למזון אמיתי

מזון אמיתי הינו בעל תכונות מזינות, תומכות ברפואה, מעודדות תפקודי מוח תקינים, פעימה דייקנית של הלב, יצירת אנזימי הכבד וסינון מיטבי של הכליות. מזון אמיתי משנה את תפיסת המציאות, את מצב התודעה ואת המצב הרגשי של האדם, מזון שכזה בכוחו לשנות, מחולי לבריאות, מכבדות לקלילות, מתקיעות לזרימה, מעצבות לשמחה, מזון שכזה הגדל על אדמה שכזאת ומצבי התודעה החיוביים אשר מתעצמים ומתגלים באמצעותו, עשוי לחולל את המהפך בתודעה האישית והקולקטיבית ליצירתו של עולם אשר ראוי להיוולד בו לבין עולם שראוי לשכוח ממנו.

עולם שלם שבו חיים אנשים ובעלי–חיים זועק, מתחנן ומבקש בלחישה, הצילו אותי. החזירו אותי לימים שבהם האוויר היה ראוי לנשימה, לימים שבהם המים היו זורמים בנהר וראויים לשתייה, תנו לי רק עוד פרי אחד שעוד נותר בו הטעם אשר מעיד על איכות ולא כתוספת המעידה על קלקול.Real.Food

עולם מופלא שכזה הינו מתנת החיים שכולנו קיבלנו ביום שבו נולדנו,
העולם אינו זה שמקולקל, אלא האדם אשר מקלקל ומחריבו בידיו וברגליו.

"מזון אמיתי וטרי אינו ניתן לתמחור,
מזון אמיתי וטרי איננו 'אסתטי' לעין המנוונת,
אני מזיע ולא מהחום מהמחשבה שרק בודדים שעדיין חיים זכו וזוכים לטעום ולהתקיים ממנו,
בזמן שרבים נשלטים וממלאים את הבטן והלב, ללא התרגשות וסיפוק מהאוכל שמוגש להם.

ביום שבו המזון הפך למוצר בלעדי, הטעם וההתרגשות נשטפו ממנו.
ביום שבו האדם הפך ללקוח מתמיד, גם הטעם לחיים החל להשתנות
.."

רמות גבוהות של B12 ו- B6 עשויות להגביר את הסיכון לסרטן

, | 04/09/2017

עודף ויטמינים (ומינרלים) כמו גם מחסור בהם עשויים בשני מצבי הקיצון להחליש או להגביר את הסיכון לתחלואה. המחקר הנוכחי והעדכני מראה קשר מסוכן שכזה על-ידי שני ויטמינים נפוצים (B12 + B6) המומלצים וניתנים בזריקות או כמוסות על-ידי מיטב הרופאים, מטפלים אלטרנטיביים ותזונאים מטעם אשר עוסקים בטיפול וללא הכשרה וניסיון מתאימים....קרא עוד


סדנת ליקוט – השבוע בהרדוף

| 06/03/2017

יום שישי הקרוב ה-10/03/17 - 09:00-13:00. לאתר מרחוק, לפגוש מקרוב, להכיר בשמות, ללמוד לזהות, ללקט ולקטוף, להרגיש ולטעום מעשרות מינים של צמחים מקומיים, בסיום המפגש נכין ארוחה משותפת ונמשיך אל דרכנו עם חשק לעוד.....קרא עוד


צמחי-בר למאכל

| 26/08/2016

צמחי-בר למאכל בישראל משמשים עשרות אלפי תושבים שכבר למדו לזהות ולהכיר את הדרכים המועילות והטעימות להשתמש בהם.. מאמר זה מציג את היתרונות התזונתיים של צמחי-הבר ביחס לצמחי התרבות.. מתי זה הזמן להשתמש בהם ובאילו מהם.....קרא עוד